Как да поръчам

ПОРЪЧКА

 Може да направите Вашата поръчка Online ( 24 часа / всеки ден ).

Цената на всеки продукт е крайна с вкл. ДДС.

Правенето на поръчка от  www.morandi-fashion.com е лесно - разгледайте нашият магазин, изберете подходящият за Вас артикул.


1.НАЧИН ЗА ПОРЪЧКА:

Натиснете бутон "КУПИ" или "Възможни варианти".

Чрез натискането на "КУПИ" добавяте избрания артикул директно във вашата кошница, след което можете да продължите да пазарувате или да завършите поръчката.

Бутон "Възможни вариантит" ще срещнете при продукти, които имат различни опции, като размери и  цвят. За да добавите такъв продукт във Вашата кошница, задължително ще трябва да изберете подходящата за Вас опция от изброените номерации и цветове чрез отметка.

След като сте добавили желаният артикул във вашата кошница е необходимо да продължите със завършването на поръчката, като натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ".

Следващата стъпка е да попълните необходимата информация за поръчката – място и дата на доставка, послание, специални инструкции, данни за получателя, Ваши данни. Оставете телефони за обратна връзка с Вас. В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за окончателно потвърждаване на поръчката.

2. МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ КАТО СЕ ОБАДИТЕ ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕФОНА: 0887 250 071

Ако имате специални инструкции, като предпочитан час на доставка или други особености, попълнете полето за Инструкции за поръчка/Коментар.

Ако сте нов клиент, може да направите регистрация и да си откриете акаунт и по този начин можете да се възползвате от по-лесния и бърз начин за извършване на следващи поръчки без да се налага да въвеждате всеки път Вашите данни.

Получаването на номер на поръчка и код за достъп Ви гарантира, че поръчката е приета и ще бъде доставена в посоченото време;

“ www.morandi-fashion.com” не гарантира точността при изпълнение на поръчки, при които посочените данни са грешни или непълни.

www.morandi-fashion.com" изпълнява поръчки за територията на Р. България.

“ www.morandi-fashion.com” си запазва правото да откаже дадена поръчка при невъзможност да бъде изпълнена в срок или поради форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи възстановява сумата на поръчката на клиента.

Цялата предоставена информация се използва от “www.morandi-fashion.com” единствено, за да бъде доставена Вашата поръчка коректно! “www.morandi-fashion.com” гарантира конфиденциалността на личните данни.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ " www.morandi-fashion.com" - Онлайн бутик за качествени и стилни дамски и мъжки дрехи!